A.Kamyk (KY)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 3TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 45
    2TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
1TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
2 8:00- 8:45 3TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 45
    2TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
1TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
3 8:50- 9:35       3TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
2TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 44
4 9:40-10:25       3TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
 
5 10:40-11:25   1kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
  1kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
 
6 11:30-12:15   3TGPZ04-T Organizacjaprodukcjigastronomicznej 44
2TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 45
1TGPZ04-T Zajęciazwychowawcą 31
 
7 12:20-13:05   1TGPZ04-T Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
1TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 46
   
8 13:15-14:00   1TGPZ04-T Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
1TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 46
   
Obowiązuje od: 30.04.2018r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-04-27
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum