A.Kamyk (KY)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 2TGPZ04-T Zajęciazwychowawcą 44
4TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
4TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
3TEGPZ04-T-2/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
 
2 8:00- 8:45 3TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 56
4TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
4TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
3TEGPZ04-T-2/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44
 
3 8:50- 9:35 3TGPZ04-T Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 56
2TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
4TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
3TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 44
 
4 9:40-10:25   2TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
  3TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 44
 
5 10:40-11:25       4TGPZ04-T Organizacjaprodukcjigastronomicznej 44
 
6 11:30-12:15   3TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 53
3TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 27 a
4TGPZ04-T Organizacjaprodukcjigastronomicznej 44
 
7 12:20-13:05   3TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
1TGPZ04-T Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
2kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
2TGPZ04-T Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
8 13:15-14:00   3TOHPZ04-T-2/2 Organizacjapracywhotelarstwie 44
2TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 44
2kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
1TGPZ04-T Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44
9 14:05-14:50     2TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 44
   
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum