M.Rybak (RM)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
3TEGPZ04-T-2/2 Organizacjaprodukcjigastronomicznej 33
3TEGPZ04-T-2/2 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 45
   
2 8:00- 8:45 3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
3TEGPZ04-T-2/2 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 33
3TEGPZ04-T-2/2 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 45
   
3 8:50- 9:35 3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
1TGPZ04-T Chemia 40
     
4 9:40-10:25 3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
       
5 10:40-11:25 1kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
1fPZ04-BS Chemia 46
  1TOTPZ04-T Chemia 46
 
6 11:30-12:15 1kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
    1kPZ04-BS Zajęciazwychowawcą 25
 
7 12:20-13:05 1kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
      1kPZ04-BS Chemia 52
8 13:15-14:00 1kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
      2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
9 14:05-14:50         2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
10 14:55-15:40         2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
11 15:45-16:30         2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum