K.Tlałka (TK)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45     1TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 33
   
3 8:50- 9:35     1TGPZ04-T Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 33
   
4 9:40-10:25     2TOHPZ04-T-2/2 Usługiżywieniowewhotelarstwie 56
   
5 10:40-11:25     3TEGPZ04-T-2/2 Usługigastronomiczne 25
   
6 11:30-12:15 3TGPZ04-T Organizacjaprodukcjigastronomicznej 27
  3TEGPZ04-T-2/2 Usługigastronomiczne 25
   
7 12:20-13:05 3TGPZ04-T Usługigastronomiczne 31
  1kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 40
   
8 13:15-14:00 3TGPZ04-T Usługigastronomiczne 31
  1kPZ04-BS Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 40
   
Obowiązuje od: 10.09.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-09-07
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum