B.Zając (BZ)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   3TGPZ04-T Usługigastronomiczne 40
     
2 8:00- 8:45 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
3TGPZ04-T Usługigastronomiczne 40
    3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
3 8:50- 9:35 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
2TOHPZ04-T-2/2 Usługiżywieniowewhotelarstwie 45
    3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
4 9:40-10:25 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
  1kPZ04-BS Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 30
  3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
5 10:40-11:25 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
  1kPZ04-BS Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 30
  3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
6 11:30-12:15 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
  3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
1kPZ04-BS Zajęciazwychowawcą 5
3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
7 12:20-13:05 3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
  3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
3TOHPZ04-T-2/2 Usługiżywieniowewhotelarstwie 33
3kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne mp
8 13:15-14:00     3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
1kPZ04-BS Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 45
 
9 14:05-14:50     3kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii mp
   
Obowiązuje od: 30.04.2018r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-04-27
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum