Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
2 |
8:00- 8:45 |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM |
|
|
|
Językniemiecki-1/2 27 LK Językniemiecki-2/2 27 a CZ |
3 |
8:50- 9:35 |
Biologia 4 ŁK |
Geografia 28 ZK |
|
Technologiagastronomiczna 44 PE |
Językniemiecki-1/2 27 LK Językniemiecki-2/2 27 a CZ |
4 |
9:40-10:25 |
Edukacjadlabezpieczeństwa 45 BM |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii H KY |
Wychowaniefizyczne-2/2 sg3 RZ |
Technologiagastronomiczna 38 PE |
Historia 52 BU |
5 |
10:40-11:25 |
Językangielski-1/2 51 PM Językangielski-2/2 25 BI |
Informatyka-1/2 54 ZA Informatyka-2/2 47 WM |
Plastyka 55 KS |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 mp FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp PE |
Zasadyżywieniaczłowieka 44 KY |
6 |
11:30-12:15 |
Językpolski 56 WA |
Biznesizarządzanie 32 GR |
Matematyka 51 PI |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 mp FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp PE |
Językangielski-1/2 28 PM Językangielski-2/2 27 a BI |
7 |
12:20-13:05 |
Językpolski 56 WA |
Biologia 4 ŁK |
Językpolski 56 WA |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 mp FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp PE |
Zajęciazwychowawcą 25 PE |
8 |
13:15-14:00 |
Historiaiteraźniejszość 52 BU |
Matematyka 40 PI |
Językangielski-1/2 55 PM Językangielski-2/2 54 BI |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 mp FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp PE |
Geografia 6 ZK |
9 |
14:05-14:50 |
Podstawygastronomii 45 BZ |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM Wychowaniefizyczne-2/2 sg3 RZ |
Historia 52 BU |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 mp FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp PE |
|
10 |
14:55-15:40 |
|
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM Wychowaniefizyczne-2/2 sg3 RZ |
Podstawygastronomii mp BZ |
|
|
11 |
15:45-16:30 |
|
|
GM4377_P 27 a #GM4377 |
|
|