Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
Informatyka-1/2 6 NB Informatyka-2/2 56 ZA |
Technologiagastronomiczna 30 TK |
|
|
2 |
8:00- 8:45 |
|
Językangielski-1/2 4 JP Wychowaniefizyczne-2/2 sg2 BM |
Językpolski 56 WA |
|
|
3 |
8:50- 9:35 |
Geografia 45 ZK |
Językpolski 33 WA |
Plastyka 25 KS |
|
Językangielski-1/2 53 JP |
4 |
9:40-10:25 |
Matematyka 30 GB |
Językpolski 33 WA |
Językniemiecki-1/2 47 CZ Językniemiecki-2/2 27 LK |
Językangielski-1/2 25 JP Językangielski-2/2 44 PD |
Edukacjadlabezpieczeństwa 45 BM |
5 |
10:40-11:25 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44 KY |
Zajęciazwychowawcą @ BM |
Językniemiecki-1/2 47 CZ Językniemiecki-2/2 27 LK |
Technologiagastronomiczna 25 TK |
Historia H DK1 |
6 |
11:30-12:15 |
Podstawygastronomii 5 BZ |
Biologia 4 ŁK |
Biznesizarządzanie 56 GR |
Biologia 4 ŁK |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 @ HK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 @ FT |
7 |
12:20-13:05 |
Podstawygastronomii 30 BZ |
Zasadyżywieniaczłowieka 44 KY |
Historiaiteraźniejszość 44 DK1 |
Geografia 27 ZK |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp HK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 23 FT |
8 |
13:15-14:00 |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM Językangielski-2/2 25 PD |
Matematyka 30 GB |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM Językangielski-2/2 46 PD |
Historia 4 DK1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp HK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 23 FT |
9 |
14:05-14:50 |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg2 BM |
Religia/etyka 5 ZS |
|
Wychowaniefizyczne-2/2 sg2 BM |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp HK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 23 FT |
10 |
14:55-15:40 |
|
|
|
Wychowaniefizyczne-2/2 sg2 BM |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp HK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 23 FT |