1kPZ04-BS 1 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45          
3 8:50- 9:35         Wychowaniefizyczne-1/2 ZB sg1
Wychowaniefizyczne-2/2 RZ sg2
4 9:40-10:25     Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30   Wychowaniefizyczne-1/2 ZB sg1
Wychowaniefizyczne-2/2 RZ sg2
5 10:40-11:25   Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 Biologia PA 4
6 11:30-12:15 Językniemieckiwgastronomii ŻK 31 Językniemiecki-1/2 LK 27
Językniemiecki-2/2 ŻK 6
Wychowaniefizyczne-1/2 ZB sg2
Wychowaniefizyczne-2/2 RZ sg1
Zajęciazwychowawcą BZ 5 Matematyka KB 40
7 12:20-13:05 Chemia RM 31 Historia BL 31 Fizyka PI 40 Działalnośćgospodarczawgastronomii SH 27 Działalnośćgospodarczawgastronomii SH 56
8 13:15-14:00 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK 23
Informatyka-1/2 WM 47
Informatyka-2/2 KK 54
Matematyka KB 27 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 45 Wychowaniedożyciawrodzinie WZ 38
9 14:05-14:50 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK 23
Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45 Religia/etyka KM 5 Geografia IB 31 Językpolski BL 33
10 14:55-15:40 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK 23
Językpolski BL 33      
11 15:45-16:30 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK 23
       
Obowiązuje od: 30.04.2018r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-04-27
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum