1TGPZ04-T 1 TG
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45 Biologia ŁK 4 Historia BU 52 Podstawyprzedsiębiorczości KA 46 Chemia RM 40  
3 8:50- 9:35 Matematyka GB 30 Językniemiecki-1/2 GE 33
Językniemiecki-2/2 LK 27
Językangielski-1/2 KG 55
Językangielski-2/2 PM 6
Językpolski SO 32  
4 9:40-10:25 Językniemiecki-1/2 GE 5
Językniemiecki-2/2 LK 27
Językpolski SO 30 Wychowaniedożyciawrodzinie WZ 27 Językangielski-1/2 KG 55
Językangielski-2/2 PM 5
 
5 10:40-11:25 Językangielski-1/2 KG 55
Językangielski-2/2 PM 44
Językpolski SO 30 Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45 Matematyka GB 30 Wychowaniefizyczne-1/2 RZ sg1
Wychowaniefizyczne-2/2 BM sg2
6 11:30-12:15 Religia/etyka KM 5 Matematyka GB 30 Fizyka PI 40 Zajęciazwychowawcą KY 31 Informatyka-1/2 WM 47
Informatyka-2/2 RE 54
7 12:20-13:05 Geografia HA 33 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem KY 46 Wychowaniefizyczne-1/2 RZ sg1
Wychowaniefizyczne-2/2 BM sg2
Podstawyprzedsiębiorczości KA 46
8 13:15-14:00 Wiedzaokulturze RE 27 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem KY 46 Wychowaniefizyczne-1/2 RZ sg1
Wychowaniefizyczne-2/2 BM sg2
Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 FT 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
9 14:05-14:50         Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 FT 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
10 14:55-15:40         Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 FT 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
11 15:45-16:30         Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 FT 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
Obowiązuje od: 30.04.2018r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-04-27
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum