Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
|
Zasadyżywieniaczłowieka 44 KY |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
|
2 |
8:00- 8:45 |
Językniemiecki-2/2 27 LK |
Geografia 33 SH |
Technologiagastronomiczna 23 TK |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Językniemiecki-1/2 40 KB |
3 |
8:50- 9:35 |
Językangielski-1/2 55 KG Językangielski-2/2 25 BI |
Językniemiecki-1/2 4 KB Wychowaniefizyczne-2/2 sg1 BM |
Technologiagastronomiczna 23 TK |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Geografia 33 SH |
4 |
9:40-10:25 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 4 KY |
Historia 45 DK1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 dp TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Historiaiteraźniejszość 32 DK1 |
5 |
10:40-11:25 |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg3 RZ Wychowaniefizyczne-2/2 @ BM |
Językpolski 33 WA |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Językpolski 33 WA |
Językangielskiwgastronomii 55 KG |
6 |
11:30-12:15 |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg3 RZ Wychowaniefizyczne-2/2 sg2 BM |
Językpolski 33 WA |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Informatyka-1/2 6 NB Informatyka-2/2 54 SE |
Biologia 4 ŁK |
7 |
12:20-13:05 |
Biologia 4 ŁK |
Historia 54 DK1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 TK Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 mp BZ |
Zajęciazwychowawcą 25 TK |
Matematyka 40 PI |
8 |
13:15-14:00 |
Podstawyprzedsiębiorczości 5 CA |
Językangielski-1/2 55 KG Językangielski-2/2 27 a BI |
|
Językangielski-1/2 55 KG Językangielski-2/2 27 a BI |
Wychowaniefizyczne-1/2 sg3 RZ Językniemiecki-2/2 27 LK |
9 |
14:05-14:50 |
Ekonomiawpraktyce 27 a BE |
Matematyka 40 PI |
|
|
|
10 |
14:55-15:40 |
Religia/etyka 27 a ZS |
|
|
|
|