Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
Językangielskiwhotelarstwie 47 KG |
Historiaiteraźniejszość 52 BU |
|
Historia 52 BU |
|
2 |
8:00- 8:45 |
Geografia 5 ZK |
Językniemiecki 5 KB |
Językniemiecki 46 KB |
Podstawyhotelarstwa 5 CA |
Obsługakonsumenta 25 ŁK |
3 |
8:50- 9:35 |
Matematyka 30 GB |
Ekonomiawpraktyce @ SH |
Biologia 4 ŁK |
Biologia 4 ŁK |
Obsługakonsumenta 25 ŁK |
4 |
9:40-10:25 |
Organizacjapracywhotelarstwie 5 CA |
Wychowaniefizyczne sg1 WZ |
Językangielski 6 KP |
Językangielskiwhotelarstwie 55 KG |
Wychowaniefizyczne sg2 WZ |
5 |
10:40-11:25 |
Podstawyprzedsiębiorczości 5 CA |
Usługiżywieniowewhotelarstwie 6 KY |
Językangielski 31 KP |
Matematyka 30 GB |
Wychowaniefizyczne sg2 WZ |
6 |
11:30-12:15 |
Językpolski 27 KB |
Geografia 47 ZK |
Językpolski 27 a KB |
Językangielski 45 KP |
Technikipracywhotelarstwie 5 CA |
7 |
12:20-13:05 |
Językpolski 27 KB |
Organizacjapracywhotelarstwie 5 CA |
Zajęciazwychowawcą 6 KB |
Informatyka-1/2 6 SE |
Technikipracywhotelarstwie 5 CA |
8 |
13:15-14:00 |
Informatyka-2/2 54 SE |
Podstawyhotelarstwa 5 CA |
Technikipracywhotelarstwie 5 CA |
|
Historia 52 BU |
9 |
14:05-14:50 |
|
|
Technikipracywhotelarstwie 5 CA |
|
|