2kPZ04-BS 2 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45          
3 8:50- 9:35          
4 9:40-10:25 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 4        
5 10:40-11:25 Językpolski BL 27 Wychowaniefizyczne RZ sg1   Językniemiecki WB 46 Wychowaniefizyczne RZ sg1
6 11:30-12:15 Podstawyprzedsiębiorczości KA 46 Wychowaniefizyczne RZ sg1 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Podstawyprzedsiębiorczości KA 46 Wychowaniedożyciawrodzinie WZ h
7 12:20-13:05 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 Językpolski BL 33
8 13:15-14:00 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Językniemiecki WB 56 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Historia BL 33 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
9 14:05-14:50 Matematyka BK 45 Językniemieckiwgastronomii WB 56 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
10 14:55-15:40 Religia/etyka PJ 6 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
  Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
11 15:45-16:30   Zajęciazwychowawcą BZ 30 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
  Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK dp
Obowiązuje od: 4.03.2019 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2019-03-01
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum