3kPZ04-BS 3 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
      Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
3 8:50- 9:35 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
      Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
4 9:40-10:25 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
  Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem RM 56 Religia/etyka PJ 30 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
5 10:40-11:25 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Wychowaniefizyczne-1/2 WZ sg1 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem RM 56 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem RM 38 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
6 11:30-12:15 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Wychowaniefizyczne-1/2 WZ sg3 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 BZ mp
Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
7 12:20-13:05 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
Zajęciazwychowawcą PE 25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 BZ mp
Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 BZ mp
8 13:15-14:00 Wychowaniefizyczne-1/2 WZ sg3
3IIIkiIIIww-fchł_P-2/2 #3IIIkiIIIww-fchł sg2
Językniemieckiwgastronomii LK 27 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 BZ mp
Wiedzaospołeczeństwie BU 52  
9 14:05-14:50   Matematyka KB 46 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE 23
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 BZ mp
Językniemiecki LK 27  
10 14:55-15:40   Językpolski GN 32   3IIIkiIIIww-fchł_P-2/2 #3IIIkiIIIww-fchł sg2  
11 15:45-16:30       3IIIkiIIIww-fchł_P-2/2 #3IIIkiIIIww-fchł sg2  
Obowiązuje od: 11.06.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-06-08
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum