3kPZ04-BS 3 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
    Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
2 8:00- 8:45 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
    Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
3 8:50- 9:35 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Zajęciazwychowawcą GB 30   Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
4 9:40-10:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Wychowaniefizyczne RZ sg1   Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
5 10:40-11:25 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 25 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Wychowaniefizyczne RZ sg2 Wiedzaospołeczeństwie BU 52 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
6 11:30-12:15 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 45 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Językpolski GN 32 Językniemiecki WB 52 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
7 12:20-13:05     Matematyka GB 30 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 45  
8 13:15-14:00     Religia/etyka ŁT 4 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 45  
9 14:05-14:50     Językniemieckiwgastronomii KO 27 Wychowaniefizyczne RZ sg1  
10 14:55-15:40       Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 4  
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum