3kPZ04-BS 3 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
    Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
2 8:00- 8:45 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Religia/etyka ŁT 30   Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
3 8:50- 9:35 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Językniemiecki KB 4 Językniemieckiwgastronomii KO 27 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
4 9:40-10:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 HK dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 RM mp
Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Wychowaniefizyczne RZ sg1 Językpolski GN 32 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
5 10:40-11:25 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 31 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Wychowaniefizyczne RZ sg1 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
6 11:30-12:15 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 31 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
Matematyka GB 30 Wychowaniefizyczne RZ sg3 Zajęciapraktyczne-1/2 KL dp
Zajęciapraktyczne-2/2 PE mp
7 12:20-13:05     Zajęciazwychowawcą GB 30 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44  
8 13:15-14:00     Wiedzaospołeczeństwie BU 52 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44  
Obowiązuje od: 3.06.2019 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2019-05-31
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum