Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
Językangielski-2/2 27 PD |
|
|
|
|
2 |
8:00- 8:45 |
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 44 KY |
|
|
Językniemiecki-1/2 27 LK Informatyka-2/2 6 NB |
|
3 |
8:50- 9:35 |
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 6 KY |
Podstawyprzedsiębiorczości @ BE |
Fizyka 40 PI |
Informatyka-1/2 6 NB Językangielski-2/2 46 PD |
Językangielski-1/2 H KP Językniemiecki-2/2 @ KB |
4 |
9:40-10:25 |
Językpolski 33 HA |
Historia 52 BU |
Historia 52 BU |
Matematyka 45 BK |
Językangielski-1/2 55 KP Językangielski-2/2 H PD |
5 |
10:40-11:25 |
Chemia 45 NK |
Zajęciazwychowawcą 27 a HK |
Matematyka 45 BK |
Fizyka 40 PI |
Językangielskiwgastronomii 27 a SZ |
6 |
11:30-12:15 |
Technologiagastronomiczna H TK |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 @ FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 @ HK |
Językpolski 33 HA |
Zasadyżywieniaczłowieka 44 KY |
Wychowaniefizyczne sg3 RZ |
7 |
12:20-13:05 |
Wychowaniefizyczne sg3 RZ |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp HK |
Językpolski 33 HA |
Ekonomiawpraktyce 30 BE |
Wychowaniefizyczne sg3 RZ |
8 |
13:15-14:00 |
Językangielski-1/2 55 KP |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp HK |
Językniemiecki-1/2 27 LK Językniemiecki-2/2 27 a KB |
Technologiagastronomiczna 56 TK |
Technologiagastronomiczna 28 TK |
9 |
14:05-14:50 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp HK |
Językangielski-1/2 6 KP Językangielski-2/2 28 PD |
GM437b_P 31 #GM437b |
Matematyka 45 BK |
10 |
14:55-15:40 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 23 FT Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 dp HK |
Chemia 5 NK |
|
|