23
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
2 8:00- 8:45 PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
3 8:50- 9:35 PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
4 9:40-10:25 PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
5 10:40-11:25 PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
PE 2TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
6 11:30-12:15   RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
PE 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
 
7 12:20-13:05   RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
PE 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
 
8 13:15-14:00 HK 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
PE 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
9 14:05-14:50 HK 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
PE 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
FT 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
10 14:55-15:40 HK 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
    FT 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
11 15:45-16:30 HK 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
RM 2kPZ04-BS-2/2 Zajęciapraktyczne
    FT 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
Obowiązuje od: 30.04.2018r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-04-27
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum