dp
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 HK 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
2 8:00- 8:45 HK 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
3 8:50- 9:35 HK 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
4 9:40-10:25 HK 3kPZ04-BS-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
5 10:40-11:25 KL 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 3TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
6 11:30-12:15 KL 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 3kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
7 12:20-13:05 KL 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
  KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
 
8 13:15-14:00 KL 1kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
9 14:05-14:50 PE 3TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
PE 1TGPZ04-T-1/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
10 14:55-15:40 PE 3TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
  HK 2kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
11 15:45-16:30 PE 3TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
KL 2kPZ04-BS-1/2 Zajęciapraktyczne
  HK 2kPZ04-BS-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
12 16:35-17:20 PE 3TEGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
HK 2TGPZ04-T-2/2 Procesytechnologicznewgastronomii
     
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum