Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
Językniemiecki-1/2 KM 30 Językniemiecki-2/2 LK 27 |
Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 31 |
Językangielski-1/2 KP 27 a |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii-1/2 KY 44 Podstawyhotelarstwa-2/2 CA 5 |
2 |
8:00- 8:45 |
|
Językniemiecki-1/2 KM 5 Językniemiecki-2/2 LK 27 |
Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 33 Obsługakonsumenta-2/2 ŁK 25 |
Językpolski BL 32 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii-1/2 KY 44 Organizacjapracywhotelarstwie-2/2 CA 5 |
3 |
8:50- 9:35 |
|
Historia BL 32 |
Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 45 Obsługakonsumenta-2/2 ŁK 25 |
Religia/etyka PS 56 |
Informatyka-1/2 BE 6 Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1 |
4 |
9:40-10:25 |
Językangielski-1/2 KP 27 a Językangielski-2/2 PD 32 |
Podstawygastronomii-1/2 TK 5 Usługiżywieniowewhotelarstwie-2/2 KY 28 |
Zajęciazwychowawcą KP 27 a |
Historia BL 32 |
Biologia PA 4 |
5 |
10:40-11:25 |
Językpolski BL 32 |
Geografia ZK 54 |
Biologia PA 4 |
Językangielski-1/2 KP 27 a Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5 |
Geografia ZK 44 |
6 |
11:30-12:15 |
Językpolski BL 32 |
Edukacjadlabezpieczeństwa BM 45 |
Plastyka KS 27 |
Wychowaniefizyczne-1/2 KT @ Językangielski-2/2 PD H |
Biznesizarządzanie SW 4 |
7 |
12:20-13:05 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Organizacjapracywhotelarstwie-2/2 CA 5 |
Wychowaniefizyczne-1/2 KT sg2 Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1 |
Matematyka MN 44 |
Językangielskiwhotelarstwie-2/2 PD 53 |
Matematyka MN 45 |
8 |
13:15-14:00 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Podstawyhotelarstwa-2/2 CA 5 |
Wychowaniefizyczne-1/2 KT sg3 Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1 |
Zasadyżywieniaczłowieka-1/2 ŁK 4 Językangielski-2/2 PD 53 |
|
Informatyka-2/2 NB 6 |
9 |
14:05-14:50 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5 |
|
|
|
|
10 |
14:55-15:40 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5 |
|
|
|
|