1TGHPZ04-T 1 TGH
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   Językniemiecki-1/2 KM 30
Językniemiecki-2/2 LK 27
Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 31 Językangielski-1/2 KP 27 a Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii-1/2 KY 44
Podstawyhotelarstwa-2/2 CA 5
2 8:00- 8:45   Językniemiecki-1/2 KM 5
Językniemiecki-2/2 LK 27
Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 33
Obsługakonsumenta-2/2 ŁK 25
Językpolski BL 32 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii-1/2 KY 44
Organizacjapracywhotelarstwie-2/2 CA 5
3 8:50- 9:35   Historia BL 32 Technologiagastronomiczna-1/2 KZ 45
Obsługakonsumenta-2/2 ŁK 25
Religia/etyka PS 56 Informatyka-1/2 BE 6
Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1
4 9:40-10:25 Językangielski-1/2 KP 27 a
Językangielski-2/2 PD 32
Podstawygastronomii-1/2 TK 5
Usługiżywieniowewhotelarstwie-2/2 KY 28
Zajęciazwychowawcą KP 27 a Historia BL 32 Biologia PA 4
5 10:40-11:25 Językpolski BL 32 Geografia ZK 54 Biologia PA 4 Językangielski-1/2 KP 27 a
Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5
Geografia ZK 44
6 11:30-12:15 Językpolski BL 32 Edukacjadlabezpieczeństwa BM 45 Plastyka KS 27 Wychowaniefizyczne-1/2 KT @
Językangielski-2/2 PD H
Biznesizarządzanie SW 4
7 12:20-13:05 Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23
Organizacjapracywhotelarstwie-2/2 CA 5
Wychowaniefizyczne-1/2 KT sg2
Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1
Matematyka MN 44 Językangielskiwhotelarstwie-2/2 PD 53 Matematyka MN 45
8 13:15-14:00 Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23
Podstawyhotelarstwa-2/2 CA 5
Wychowaniefizyczne-1/2 KT sg3
Wychowaniefizyczne-2/2 BA sg1
Zasadyżywieniaczłowieka-1/2 ŁK 4
Językangielski-2/2 PD 53
  Informatyka-2/2 NB 6
9 14:05-14:50 Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23
Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5
       
10 14:55-15:40 Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23
Technikipracywhotelarstwie-2/2 CA 5
       
Drukuj plan
wygenerowano 02.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum