44
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   Technologiagastronomiczna 2TGaPZ04-T PE
  Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 5TEGPZ04-T-2/2 KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 1TGHPZ04-T-1/2 KY
2 8:00- 8:45   Technologiagastronomiczna 2TGaPZ04-T PE
  Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 5TEGPZ04-T-2/2 KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 1TGHPZ04-T-1/2 KY
3 8:50- 9:35 Matematyka 3TRPZ04-T MN
Pracowniaplanowaniażywieniaiorganizacjigastronomii 4TGPZ04-T KY
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 4TGPZ04-T KY
Pracowniaplanowaniażywieniaiorganizacjigastronomii 5TEGPZ04-T-2/2 KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 2TGbPZ04-T KY
4 9:40-10:25 Matematyka 3TRPZ04-T MN
Językpolski 4TRPZ04-T KB
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 4TGPZ04-T KY
Matematyka 4TAKPZ04-T BK
Historia 2TEHPZ04-T DK1
5 10:40-11:25 ABCrynkupracy 2wPZ04-BS OM
Technologiagastronomiczna 3kbPZ04-BS HK
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 3TGPZ04-T KY
Matematyka 5TAKPZ04-T BK
Geografia 1TGHPZ04-T ZK
6 11:30-12:15 Zasadyżywieniaczłowieka 3TGPZ04-T KY
Językniemiecki 4TGPZ04-T-2/2 KB
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 3TGPZ04-T KY
Zasadyżywieniaczłowieka 3kbPZ04-BS KY
Technologiagastronomiczna 3kaPZ04-BS BZ
7 12:20-13:05 Technologiagastronomiczna 3kbPZ04-BS HK
Specjalizacjazawodowa 5TOTPZ04-T OM
Matematyka 1TGHPZ04-T MN
Językangielskiwhotelarstwie 2TEHPZ04-T-2/2 JP
Technologiagastronomiczna 3kaPZ04-BS BZ
8 13:15-14:00 Geografiaturystyczna 2TOTPZ04-T OM
  Zasadyżywieniaczłowieka 1kbPZ04-BS KY
Językpolski 3THPZ04-T KB
Matematyka 3kaPZ04-BS MN
9 14:05-14:50 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 2kPZ04-BS KY
Językangielski 4TGPZ04-T-2/2 PD
Zasadyżywieniaczłowieka 2kPZ04-BS KY
Językniemiecki 3THPZ04-T KB
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 1kaPZ04-BS KY
10 14:55-15:40 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 3kaPZ04-BS KY
Językangielski 4TGPZ04-T-2/2 PD
Historia 3TAKPZ04-T DK1
  Zasadyżywieniaczłowieka 1kaPZ04-BS KY
11 15:45-16:30 Zasadyżywieniaczłowieka 3kaPZ04-BS KY
      Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 3kbPZ04-BS KY
Drukuj plan
wygenerowano 02.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum