44
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
7:10- 7:55
Technologiagastronomiczna
2TGaPZ04-T
PE
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
5TEGPZ04-T
-2/2
KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
1TGHPZ04-T
-1/2
KY
2
8:00- 8:45
Technologiagastronomiczna
2TGaPZ04-T
PE
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
5TEGPZ04-T
-2/2
KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
1TGHPZ04-T
-1/2
KY
3
8:50- 9:35
Matematyka
3TRPZ04-T
MN
Pracowniaplanowaniażywieniaiorganizacjigastronomii
4TGPZ04-T
KY
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
4TGPZ04-T
KY
Pracowniaplanowaniażywieniaiorganizacjigastronomii
5TEGPZ04-T
-2/2
KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
2TGbPZ04-T
KY
4
9:40-10:25
Matematyka
3TRPZ04-T
MN
Językpolski
4TRPZ04-T
KB
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
4TGPZ04-T
KY
Matematyka
4TAKPZ04-T
BK
Historia
2TEHPZ04-T
DK1
5
10:40-11:25
ABCrynkupracy
2wPZ04-BS
OM
Technologiagastronomiczna
3kbPZ04-BS
HK
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
3TGPZ04-T
KY
Matematyka
5TAKPZ04-T
BK
Geografia
1TGHPZ04-T
ZK
6
11:30-12:15
Zasadyżywieniaczłowieka
3TGPZ04-T
KY
Językniemiecki
4TGPZ04-T
-2/2
KB
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej
3TGPZ04-T
KY
Zasadyżywieniaczłowieka
3kbPZ04-BS
KY
Technologiagastronomiczna
3kaPZ04-BS
BZ
7
12:20-13:05
Technologiagastronomiczna
3kbPZ04-BS
HK
Specjalizacjazawodowa
5TOTPZ04-T
OM
Matematyka
1TGHPZ04-T
MN
Językangielskiwhotelarstwie
2TEHPZ04-T
-2/2
JP
Technologiagastronomiczna
3kaPZ04-BS
BZ
8
13:15-14:00
Geografiaturystyczna
2TOTPZ04-T
OM
Zasadyżywieniaczłowieka
1kbPZ04-BS
KY
Językpolski
3THPZ04-T
KB
Matematyka
3kaPZ04-BS
MN
9
14:05-14:50
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
2kPZ04-BS
KY
Językangielski
4TGPZ04-T
-2/2
PD
Zasadyżywieniaczłowieka
2kPZ04-BS
KY
Językniemiecki
3THPZ04-T
KB
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
1kaPZ04-BS
KY
10
14:55-15:40
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
3kaPZ04-BS
KY
Językangielski
4TGPZ04-T
-2/2
PD
Historia
3TAKPZ04-T
DK1
Zasadyżywieniaczłowieka
1kaPZ04-BS
KY
11
15:45-16:30
Zasadyżywieniaczłowieka
3kaPZ04-BS
KY
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii
3kbPZ04-BS
KY
Drukuj plan
wygenerowano 02.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN