Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
Technologiagastronomiczna PE 44 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
2 |
8:00- 8:45 |
Językangielski BI 4 |
Technologiagastronomiczna PE 44 |
GM4692_P #GM4692 31 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
3 |
8:50- 9:35 |
Historia BU 52 |
Zajęciazwychowawcą PE 45 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
4 |
9:40-10:25 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Językangielski BI 40 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 PE dp |
5 |
10:40-11:25 |
Geografia ZK 27 a |
Językpolski WA 56 |
Językangielskiwgastronomii PD 27 |
Biznesizarządzanie SH 40 |
Językangielski BI 30 |
6 |
11:30-12:15 |
Językniemiecki LK 27 |
Językpolski WA 56 |
Ekonomiawpraktyce SH 6 |
Informatyka-1/2 NB 6 Informatyka-2/2 WM 47 |
Językpolski WA 33 |
7 |
12:20-13:05 |
Zasadyżywieniaczłowieka ŁK 25 |
Biologia ŁK 27 a |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 46 |
Historiaiteraźniejszość BU 52 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT dp |
8 |
13:15-14:00 |
Biologia ŁK 25 |
Matematyka PI 40 |
Historia BU 52 |
Językniemiecki LK 27 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT dp |
9 |
14:05-14:50 |
Matematyka PI 40 |
|
Geografia ZK 56 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT dp |
10 |
14:55-15:40 |
|
|
|
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 FT dp |