Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
|
Biologia PA 4 |
Ekonomiawpraktyce SH 27 |
2 |
8:00- 8:45 |
Matematyka GB 30 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
GM4692_P #GM4692 31 |
Matematyka GB 45 |
Zajęciazwychowawcą BM 27 |
3 |
8:50- 9:35 |
Językangielski JP 30 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
Językangielski JP 27 a |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 |
4 |
9:40-10:25 |
Językniemiecki LK 27 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
Historia BU 52 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Językpolski WA 33 |
5 |
10:40-11:25 |
Językpolski WA 33 |
Biznesizarządzanie SH 5 |
Zasadyżywieniaczłowieka ŁK 25 |
Informatyka-1/2 NB 6 Informatyka-2/2 WM 47 |
Językpolski WA 33 |
6 |
11:30-12:15 |
Geografia ZK 31 |
Językangielski JP 38 |
Historiaiteraźniejszość BU 52 |
Technologiagastronomiczna BZ 45 |
Językangielskiwgastronomii PM 28 |
7 |
12:20-13:05 |
Biologia PA 4 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK dp Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
Technologiagastronomiczna BZ 31 |
Językniemiecki LK 27 |
8 |
13:15-14:00 |
Geografia ZK 6 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK dp Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
|
Historia BU 52 |
9 |
14:05-14:50 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK dp Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
|
|
10 |
14:55-15:40 |
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK dp Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 FT 23 |
|
|