Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
Językniemiecki-1/2 KB 31 Językniemiecki-2/2 LK 27 |
|
|
|
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 BZ mp |
2 |
8:00- 8:45 |
Wychowaniefizyczne BM sg3 |
Językpolski WA 56 |
|
GM4696_P #GM4696 31 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 BZ mp |
3 |
8:50- 9:35 |
Wychowaniefizyczne BM sg3 |
Językangielskiwgastronomii PM 28 |
Informatyka-1/2 NB 6 Językangielski-2/2 BI 4 |
Językangielski-1/2 KG 55 Językangielski-2/2 BI 25 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 BZ mp |
4 |
9:40-10:25 |
Fizyka PI 40 |
Historia DK1 53 |
Matematyka PI 40 |
Językangielski-1/2 KG 55 Językangielski-2/2 BI 27 a |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 BZ mp |
5 |
10:40-11:25 |
Językangielski-1/2 KG 55 Językangielski-2/2 BI 4 |
Technologiagastronomiczna TK 23 |
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 44 |
Wychowaniefizyczne BM sg1 |
Pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 TK 23 Pracowniatechnologiigastronomicznej-2/2 BZ mp |
6 |
11:30-12:15 |
Zasadyżywieniaczłowieka KY 44 |
Technologiagastronomiczna TK 32 |
Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 44 |
Językniemiecki-1/2 KB 32 Językniemiecki-2/2 LK 27 |
Językangielski-1/2 KG 55 Informatyka-2/2 NB 6 |
7 |
12:20-13:05 |
Technologiagastronomiczna TK dp |
Matematyka PI 40 |
Językpolski WA 33 |
Matematyka PI 40 |
Chemia NK 4 |
8 |
13:15-14:00 |
Zajęciazwychowawcą TK dp |
Ekonomiawpraktyce BE 38 |
Językpolski WA 33 |
Podstawyprzedsiębiorczości CA 5 |
|
9 |
14:05-14:50 |
|
|
Chemia NK 32 |
Historiaiteraźniejszość DK1 32 |
|
10 |
14:55-15:40 |
|
|
Fizyka PI 40 |
|
|