Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
|
|
2 |
8:00- 8:45 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
|
|
3 |
8:50- 9:35 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
|
|
4 |
9:40-10:25 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
|
Językangielskiwgastronomii KP 27 a |
5 |
10:40-11:25 |
Wychowaniefizyczne ZB sg2 |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
Biologia PA 4 |
Historia DK1 6 |
6 |
11:30-12:15 |
Wychowaniefizyczne ZB sg2 |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp |
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp |
Wychowaniefizyczne ZB sg1 |
Technologiagastronomiczna BZ 44 |
7 |
12:20-13:05 |
Językangielski PD 45 |
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 30 |
Technologiagastronomiczna BZ 44 |
8 |
13:15-14:00 |
Językpolski ŚS 52 |
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
Technologiagastronomiczna BZ 30 |
Matematyka MN 44 |
9 |
14:05-14:50 |
Językpolski ŚS 32 |
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
Technologiagastronomiczna BZ 30 |
ABCrynkupracy OM 30 |
10 |
14:55-15:40 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44 |
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
Zajęciazwychowawcą BZ 30 |
|
11 |
15:45-16:30 |
Zasadyżywieniaczłowieka KY 44 |
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
Chemia DB 38 |
|
12 |
16:35-17:20 |
|
|
Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp |
|
|