3kaPZ04-BS 3 k a
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp    
2 8:00- 8:45   Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp    
3 8:50- 9:35   Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp    
4 9:40-10:25   Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp   Językangielskiwgastronomii KP 27 a
5 10:40-11:25 Wychowaniefizyczne ZB sg2 Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Biologia PA 4 Historia DK1 6
6 11:30-12:15 Wychowaniefizyczne ZB sg2 Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp
Zajęciapraktyczne-2/2 MM dp
Zajęciapraktyczne-1/2 BZ mp Wychowaniefizyczne ZB sg1 Technologiagastronomiczna BZ 44
7 12:20-13:05 Językangielski PD 45   Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 30 Technologiagastronomiczna BZ 44
8 13:15-14:00 Językpolski ŚS 52   Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp Technologiagastronomiczna BZ 30 Matematyka MN 44
9 14:05-14:50 Językpolski ŚS 32   Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp Technologiagastronomiczna BZ 30 ABCrynkupracy OM 30
10 14:55-15:40 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii KY 44   Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp Zajęciazwychowawcą BZ 30  
11 15:45-16:30 Zasadyżywieniaczłowieka KY 44   Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp Chemia DB 38  
12 16:35-17:20     Zajęciapraktyczne-2/2 MM mp    
Drukuj plan
wygenerowano 02.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum