3TGPZ04-T 3 TG
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55   Językpolski GN 32 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK mp
Wychowaniefizyczne WZ sg1  
2 8:00- 8:45 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 56 Językpolski GN 32 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK mp
Matematyka PI 40 Zajęciazwychowawcą PI h
3 8:50- 9:35 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 56 Biologia PA 4 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK mp
Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem KY 44 Wychowaniefizyczne WZ sg1
4 9:40-10:25 Językangielski KG 55 Językangielski KG 55 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK mp
Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem KY 44 Wychowaniefizyczne WZ sg1
5 10:40-11:25 Wychowaniedożyciawrodzinie WZ 6 Matematyka PI 40 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 PE dp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 HK mp
Językangielskiwgastronomii SZ 27 a Językangielskiwgastronomii SZ 27 a
6 11:30-12:15 Organizacjaprodukcjigastronomicznej TK 38 Językniemiecki WB 4 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem KY 27 a Językpolski GN 27 Zasadyżywienia ŁK 25
7 12:20-13:05 Usługigastronomiczne TK 31 Obsługaklientówwgastronomii-1/2 ŁK 25 Działalnośćgospodarczawgastronomii KG 55 Obsługaklientówwgastronomii-2/2 ŁK 25 Historiaispołeczeństwo BL 32
8 13:15-14:00 Usługigastronomiczne TK 31 Obsługaklientówwgastronomii-1/2 ŁK 25 Religia/etyka PJ 6 Obsługaklientówwgastronomii-2/2 ŁK 25 Biologia PA 4
9 14:05-14:50 Religia/etyka PJ 27        
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum