• Slider33
  • Slider35
  • Slider37
  • Slider38
  • slider39

Aktualności

WYJAZD DO NIEMIEC

WYJAZD DO NIEMIEC


  28 maja 2022 roku dziesięcioro uczniów Pz4 SEG w Oświęcimiu wraz z opiekunami - paniami Magdaleną Pastuszką i Stanisławą Piotrowską z MDSM w Oświęcimiu, wyruszyło autokarem liniowym …

REKRUTACJA DLA ABSOLWENTÓW SZKOŁY BRANŻOWEJ I STOPNIA

REKRUTACJA DLA ABSOLWENTÓW SZKOŁY BRANŻOWEJ I STOPNIA


  Zapraszamy Absolwentów szkoły branżowej I stopnia do kontynuacji nauki w szkole branżowej II stopnia.

PACHNĄCY EKONOMIK

PACHNĄCY EKONOMIK


  „Pachnący Ekonomik: zobacz, dotknij, powąchaj” – wystawa i konkurs.

WARIACJE KULINARNE OSMOKLASISTY

WARIACJE KULINARNE OSMOKLASISTY


  Wariacje kulinarne Ósmoklasisty" Konkurs pod patronatem Starosty Oświęcimskiego

POWIATOWA LICEALIADA LEKKOATLETYCZNA

POWIATOWA LICEALIADA LEKKOATLETYCZNA


  27.05.2022r odbyła się Powiatowa Licealiada LA.

EKOAKTYWNI – KOTLINA KŁODZKA

EKOAKTYWNI – KOTLINA KŁODZKA


  Wyjazd turystyczno-ekologiczny w ramach projektu powiatowego Ekoaktywni – Kotlina Kłodzka

WARSZTATY NA UNIWERSYTECIE ROLNICZYM W KRAKOWIE

WARSZTATY NA UNIWERSYTECIE ROLNICZYM W KRAKOWIE


  Warsztaty na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie

WARSZTATY W WSTIE W SUCHEJ BESKIDZKIEJ

WARSZTATY W WSTIE W SUCHEJ BESKIDZKIEJ


  Warsztaty w Wyższej Szkole Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej

18 NOC MUZEÓW W KRAKOWIE

18 NOC MUZEÓW W KRAKOWIE


  18. Noc Muzeów w Krakowie– fantastyczny wyjazd !

PODSUMOWANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ REALIZOWANEJ W POLSCE  I W NIEMCZECH

PODSUMOWANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ REALIZOWANEJ W POLSCE I W …


  W marcu 2022 roku uczniowie klasy trzeciej uczący się w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych, technik organizacji turystyki oraz technik obsługi turystycznej realizowali miesięczną praktykę zawodową …

Wszystkie aktualności ...