1kPZ04-BS 1 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45          
3 8:50- 9:35   rew.     rew. Ik
4 9:40-10:25   rew.   j. niem. rew. Ik
5 10:40-11:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
mat. j.pol. Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 45 Matematyka BK 30
6 11:30-12:15 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Informatyka-2/2 BA 47 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Zajęciazwychowawcą RM 25 Językpolski BL 27
7 12:20-13:05 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Matematyka BK 45 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 40 Językniemieckiwgastronomii KO 4 Chemia RM 52
8 13:15-14:00 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Fizyka PI 40 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 40 Językniemiecki KO 4 Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45
9 14:05-14:50 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 27 Geografia HA 31 Historia BL 33 Wychowaniefizyczne WZ sg2
10 14:55-15:40 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 33 Biologia MK 4 Wychowaniefizyczne WZ sg1 Religia/etyka ŁT 6  
11 15:45-16:30   Językpolski BL 32 Wychowaniefizyczne WZ sg1 Informatyka-1/2 BA 47  
Obowiązuje od: 19.11.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-11-16
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum