1kPZ04-BS 1 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45       Wychowaniefizyczne WZ sg2  
3 8:50- 9:35 Wychowaniedożyciawrodzinie PA 4 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 27   Wychowaniefizyczne WZ sg2 Historia BL 32
4 9:40-10:25 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 40 Religia/etyka ŁT 4   Zajęciazwychowawcą RM 52 Językpolski BL 32
5 10:40-11:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Chemia RM 46 Wychowaniefizyczne WZ sg2 Matematyka BK 45 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 40
6 11:30-12:15 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Językpolski BL 38 Matematyka BK 45 Językniemieckiwgastronomii KO 4 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 40
7 12:20-13:05 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Geografia HA 33 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 56 Biologia MK 5 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44
8 13:15-14:00 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Informatyka-2/2 BA 47 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 44 Fizyka PI 40 Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45
9 14:05-14:50     Językniemiecki KO 4    
10 14:55-15:40     Informatyka-1/2 BA 47    
Obowiązuje od: 29.04.2014 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2019-04-26
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum