1kPZ04-BS 1 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45          
3 8:50- 9:35          
4 9:40-10:25          
5 10:40-11:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
  Językpolski BL 30 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44  
6 11:30-12:15 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Informatyka-2/2 BA 47 Matematyka BK 45 Zajęciazwychowawcą RM 33 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 38
7 12:20-13:05 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Chemia RM 6 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 44 Językniemieckiwgastronomii KO 38 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 38
8 13:15-14:00 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Fizyka PI 40 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 44 Językniemiecki KO 38 Geografia HA 31
9 14:05-14:50 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 30 Matematyka BK 45 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 44 Historia BL 33 Językpolski BL 33
10 14:55-15:40 Wychowaniefizyczne WZ sg1 Biologia MK 5 Wychowaniefizyczne WZ sg1 Religia/etyka ŁT 6 Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45
11 15:45-16:30   Wychowaniedożyciawrodzinie PA 4 Wychowaniefizyczne WZ sg1 Informatyka-1/2 BA 47  
Obowiązuje od: 4.03.2019 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2019-03-01
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum