1kPZ04-BS 1 k
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55          
2 8:00- 8:45          
3 8:50- 9:35          
4 9:40-10:25          
5 10:40-11:25 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
    Językpolski BL 5 Matematyka BK 30
6 11:30-12:15 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Informatyka-2/2 BA 47 Językniemieckiwgastronomii KO 32 Zajęciazwychowawcą RM 25 Językpolski BL 27
7 12:20-13:05 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Matematyka BK 45 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 40 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 46 Chemia RM 30
8 13:15-14:00 Procesytechnologicznewgastronomii-1/2 RM mp
Procesytechnologicznewgastronomii-2/2 KL dp
Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 45 Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii TK 40 Działalnośćgospodarczawgastronomii GR 46 Edukacjadlabezpieczeństwa ZB 45
9 14:05-14:50 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 33 Fizyka PI 40 Geografia HA 31 Historia BL 33 Wychowaniefizyczne WZ sg2
10 14:55-15:40 Technologiagastronomicznaztowaroznawstwem BZ 33 Biologia MK 4 Językniemiecki KO 27 Religia/etyka ŁT 5  
11 15:45-16:30   Wychowaniefizyczne WZ sg2   Informatyka-1/2 BA 47  
12 16:35-17:20   Wychowaniefizyczne WZ sg2      
Obowiązuje od: 10.09.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-09-07
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum