Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
|
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
2 |
8:00- 8:45 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
|
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
3 |
8:50- 9:35 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
|
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
4 |
9:40-10:25 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
|
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
5 |
10:40-11:25 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
|
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
6 |
11:30-12:15 |
|
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
Historia 52 BU |
Wychowaniefizyczne sg2 ZB |
Zajęciapraktyczne-1/2 dp PE Zajęciapraktyczne-2/2 mp TK |
7 |
12:20-13:05 |
|
|
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 47 KY |
Wychowaniefizyczne sg3 ZB |
Technologiagastronomiczna 44 TK |
8 |
13:15-14:00 |
Wychowaniefizyczne @ ZB |
|
Zajęciazwychowawcą 45 KY |
Chemia H NK |
|
9 |
14:05-14:50 |
Wyposażenieizasadybezpieczeństwawgastronomii 44 KY |
|
Technologiagastronomiczna 56 TK |
Technologiagastronomiczna 45 TK |
|
10 |
14:55-15:40 |
Zasadyżywieniaczłowieka 44 KY |
|
Technologiagastronomiczna 56 TK |
ABCrynkupracy 30 OM |
|
11 |
15:45-16:30 |
Matematyka 45 BK |
|
Językpolski 4 ŚS |
Językangielskiwgastronomii 33 PD |
|
12 |
16:35-17:20 |
Wiedzaospołeczeństwie 52 BU |
|
Językangielski 27 PD |
Biologia 5 KR |
|
13 |
17:25-18:10 |
Językpolski 27 ŚS |
|
|
|
|
14 |
18:15-19:00 |
GM40d0_P 5 #GM40d0 |
|
|
|
|