Nasza szkoła na seminarium „Erasmus+ z ETN – Innowacyjne doświadczenia w Europie”
W dniach 25–27 listopada odbyły się rozmowy rekrutacyjne w języku angielskim, które stanowiły finał procesu kwalifikacyjnego uczniów do udziału w dwóch projektach realizowanych w ramach programu Erasmus+ …
Uczniowie klas 3ka i 3kb Branżowej Szkoły I stopnia o profilu kucharz mieli okazję przenieść swoje umiejętności kulinarne na wyższy poziom! Wszystko to za sprawą wyjątkowych warsztatów …
8 listopada w bibliotece szkolnej dla zwycięzców konkursu fotograficznego czekały nagrody.
Klasa II f na warsztatach z tworzenia komiksów z p. Janem Lorkiem.
Dziewczyny, Chłopaki - do dzieła!
Uczniowie klas drugich technikum żywienia i usług gastronomicznych mieli niezwykłą okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych „Gotuj z Master Chefem – Bitwa na drobiowe smaki”, poświęconych sztuce przygotowywania …
Informujemy, że rozpoczęła się rekrutacja uczniów do miesięcznych praktyk zawodowych we Włoszech w ramach programu Erasmus+ Akcja 1: Mobilność uczniów i kadry w sektorze Kształcenie i Szkolenia …
Informujemy, że rozpoczęła się rekrutacja uczniów do tygodniowej mobilności grupowej w ramach programu Erasmus+ Akcja 1: Mobilność uczniów i kadry w sektorze Kształcenie i Szkolenia Zawodowe.
W dniu 25.10.2024 r. odbył się etap szkolny Olimpiady Umiejętności Hotelarskich - edycja III, w której wzięli udział uczniowie klasy drugiej i trzeciej, kształcący się w zawodzie …
Informacje o plikach cookie
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...