4TGPZ04-T 4 TG
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:10- 7:55 Wychowaniefizyczne BA sg1 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 44 Językniemiecki LK 27 Językangielski BI 40 Usługigastronomiczne BZ 45
2 8:00- 8:45 Wychowaniefizyczne BA sg1 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej KY 44 Biologia PA 4 Biologia PA 4 Usługigastronomiczne BZ 45
3 8:50- 9:35 Matematyka PI 40 Historiaispołeczeństwo BU 52 Biologia PA 4 Językpolski HA 33 Matematyka PI 40
4 9:40-10:25 Językniemiecki LK 27 Matematyka PI 40 Usługigastronomiczne BZ 4 Językpolski HA 33 Historiaispołeczeństwo BU 52
5 10:40-11:25 Językangielski BI 55 Językpolski HA 32 Wychowaniefizyczne BA sg1 Organizacjaprodukcjigastronomicznej KY 44 Językangielski BI 31
6 11:30-12:15 Obsługiwanieklientówwgastronomii-2/2 ŁK 25 Zasadyżywienia ŁK 25 Religia/etyka PJ 6 Organizacjaprodukcjigastronomicznej KY 44 Językangielski BI 31
7 12:20-13:05 Obsługiwanieklientówwgastronomii-2/2 ŁK 25 Językniemiecki LK 27 Obsługiwanieklientówwgastronomii-1/2 ŁK 25   Zajęciazwychowawcą BI h
8 13:15-14:00     Obsługiwanieklientówwgastronomii-1/2 ŁK 25    
Obowiązuje od: 1.10.2018 r.
Drukuj plan
wygenerowano 2018-10-02
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum